Despre noi

Suntem Prietenii Spitalului Valcean. Asociatia s-a infiintat in luna septembrie a anului 2015, fiind singura de acest fel la nivelului judetului Valcea.

Ceea ce ne dorim este sa realizam un mediu mai prietenos  pentru pacienti si pentru apartinatori cat pentru personalul medical in institutiile spitalicesti de pe teritoriul judetului Valcea.

De asemenea, incercam sa ii facem pe toti valcenii sa constientizeze ca spitalul este o institutie de interes comunitar, caruia ne adresam fiecare dintre noi la nevoie, si care, la randul lui, are nevoie de ajutorul, mai mic sau mai mare, dupa posibilitati, al fiecaruia dintre noi.  

Trebuie sa intelegem ca se pot realiza lucruri frumoase si eficiente  daca fiecare contribuim putin.

Putem face ca  spitalele noastre sa fie modern e si curate numai printr-o implicare directa si activa, prin identificarea nevoilor reale si prin satisfacerea acestor nevoi, fara sa mai asteptam sa primim diverse finantari sau fonduri care niciodata nu sunt suficiente sau care nu sosesc la timp.

Vom asigura transparenta totala in cee ace priveste fondurile colectate si suntem deschisi la orice initiativa care ar putea ajuta institutiile spitalicesti de pe teritoriul judetului.